Qui Som

Tenim una petita granja d’alpaques situada als peus del Montseny, al municipi de Sant Celoni on produïm fibra d’alpaca de qualitat i elaborem de manualment diferents productes que s’adapten a la fibra que produïm.

La nostra passió per les fibres naturals i el treball artesanal que realitzem des de fa anys mitjançant tècniques ancestrals i manuals ens porta a buscar com tancar el cicle produint la nostra pròpia fibra. Després d’un temps decidint com volíem que fos el nostre ramat, ens vam decidir per les alpaques pel diferent i especial que són així com per l’excel·lent qualitat de la seva fibra.

A la nostra granja cuidem i alimentem les nostres alpaques amb dedicació i amor, per garantir una fibra d’alpaca de la més alta qualitat. La fibra de les nostres animals és suau, càlida i lleugera, ideal per a la confecció de peces artesanals.

Elaborem productes utilitzant la fibra que produïm, com ara sabons esponja, plantilles, xals, bufandes i altres. Cada peça és única i transmet l’essència de la nostra granja i la dedicació al treball manual.

Ens encanta compartir la nostra passió per les alpaques i la seva fibra amb els nostres clients. Oferim visites a la granja perquè pugueu conèixer de prop aquests animals fascinants i aprendre sobre el procés de producció de la fibra d’alpaca.

Si busqueu productes de qualitat, elaborats amb amor i respecte per la natura, no dubteu a contactar-nos i descobrir tot el que la nostra granja d’alpaques us pot oferir. Estem encantats de compartir la nostra passió amb vosaltres i oferir-vos productes únics i de gran qualitat.

Amb les vostres visites, apadrinaments  o l’adquisició dels nostres productes ajudeu millorar el benestar dels nostres animals.

Gràcies pel vostre suport!