Condicions Generals de Venda

Les presents condicions generals de venda regulen únicament les vendes de productes oferts a la nostra pàgina web alpacamontseny.cat (d’ara endavant “WEB”). Tota persona que hagi de fer la comanda a través de la WEB pot accedir a les presents condicions generals de venda. Tot contracte dut a terme des de la WEB es formalitzarà en castellà.

Per tant, el fet de fer una comanda de ple dret l’adhesió del comprador a les presents condicions generals de venda.

DADES IDENTIFICATIVES

Denominació social de l’empresa: ALPACAMONTSENY.CAT S.L.
Domicili social: direcció: Carretera Campins (Can Reberté).
CIF: 46683524X

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol informació, pregunta o consell, el nostre departament d’atenció al client està a la vostra disposició. Pots contactar-nos de les maneres següents:
Per correu postal – adreça :Carretera Campins (Can Reberté)S.L. Seu social:Joaquin del Rio Maria Mar
Per correu electrònic a: som@alpacamontseny.cat
Per telèfon: 635691331

OFERTES I PREUS

Les ofertes promocionals només són vàlides per a comandes en línia durant el període de validesa d’aquesta oferta. Els preus que figuren a la WEB vénen indicats en Euros (impostos inclosos). Aquests preus no inclouen el cost de les despeses d’enviament o de lliurament (vegeu Lliurament) i es poden canviar durant l’any, i es facturaran segons la tarifa en vigor en el moment de l’enregistrament de la comanda. Les despeses d’enviament pugen a 6€ i enviament gratuït per a comandes superiors a 50€. Els productes seran propietat de ALPACAMONTSENY.CAT mentre no siguin abonats íntegrament.

Podeu consultar les característiques de cada producte fent clic a la fitxa del producte.

LA COMANDA

A l’hora de fer la comanda s’obliga a acceptar les presents condicions generals de venda i manifesta ser major d’edat així com tenir la capacitat jurídica suficient per contractar.

Els passos per fer una comanda són els següents:

Seleccioneu el producte que voleu comprar i feu clic a “Afegeix a la cistella”, repetiu aquesta operació amb tots els productes que vulgueu adquirir.
Quan vulgueu procedir al pagament feu clic a “veure carret”.
Des d’aquí podeu fer les modificacions que vulgueu a la cistella de la compra.
Un cop segur, feu clic al botó “Finalitzar Compra”.
Si no esteu identificat, us demanarà que us registreu i introduïu la informació necessària per poder fer la comanda en el vostre nom i fer efectiu el lliurament de la mateixa al domicili indicat.
Seleccioneu el mètode de pagament, podeu triar entre pagar amb paypal o targeta de crèdit.
Un cop validada la informació la comanda haurà finalitzat.

Quan vostè confirma la seva comanda, declara acceptar la mateixa, havent d’acceptar al seu torn perquè es cursi correctament d’acord amb aquestes condicions de venda. És en aquest moment quan la vostra comanda es processa pel servei d’atenció al client perquè la pugueu rebre. Des que la vostra comanda és gravada, rebreu un justificant de recepció detallat del mateix a la vostra adreça de correu electrònic, en el qual se us indicarà l’import exacte i les condicions de lliurament de la comanda.
Vostè accepta que els nostres sistemes d’enregistrament de comandes constitueixin prova de la naturalesa i data del contracte. ALPACAMONTSENY.CAT es reserva el dret d’anul·lar tota comanda realitzada o permetre únicament el pagament per targeta bancària a qualsevol client que s’hagués endarrerit en el pagament o amb el que hi hagués un litigi relatiu al pagament d’una comanda anterior, o per qualsevol altre motiu legítim per irregularitat de la comanda.

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

En cas de manca de disponibilitat de productes després d’haver-se gravat la comanda, ens comprometem a informar-vos el més aviat possible i indicar-vos el nou termini en què rebreu la vostra comanda. En aquest cas, tindreu l’opció de cancel·lar la vostra comanda reemborsant-vos l’import abonat, pel mateix mètode que vau triar per al pagament, en un termini de 14 dies des de la sol·licitud de la cancel·lació, o bé podreu sol·licitar el canvi de la vostra comanda mitjançant trucada telefònica al 635691331.

PAGAMENT

El pagament de les comandes realitzades a la web es realitza exclusivament en euros. ALPACAMONTSENY.CAT ofereix a l’usuari les següents modalitats de pagament:

Amb targeta bancària (VISA, Mastercard).
PayPal

El pagament mitjançant targeta bancària és totalment segur. La totalitat de la transacció es realitza de forma xifrada a través d’un servidor de validació bancària utilitzant el protocol d’encriptació SSL (tecnologia d’encriptació les sigles del qual provenen del seu nom “Secure Socket Layer”). Les compres per tant que vostè efectua mitjançant el pagament en línia són totalment segures.

LLIURAMENT

El lliurament de les comandes es farà a tot Espanya a través de les modalitats, terminis i limitacions assenyalades a continuació. A petició seva, la comanda serà lliurada a:
Domicili particular: lliurament de 2 a 3 dies hàbils (de dilluns a divendres) des de la data de confirmació de la comanda.

Us correspon a facilitar-vos amb exactitud totes les precisions i documents d’identitat necessaris tant per a l’enviament com per a la recollida correcta de la vostra comanda.

NOTA IMPORTANT: Durant les dates nadalenques, i atès l’alt volum de comandes que els nostres distribuïdors logístics han de gestionar, així com l’acumulació de dies festius i inhàbils, la vostra comanda pot patir algun retard, per la qual cosa, A PARTIR DEL 19 DE DESEMBRE NO ES GARANTEIX LA LLIURAMENT A TEMPS PER AL DIA DE NADAL O DE REIS MAGS.

DESISTIMENT

Si el producte de la vostra comanda no es correspon a les vostres expectatives, podreu exercir el vostre dret de desistiment en el termini de 14 dies naturals des que vostè, o un tercer autoritzat per vostè, rebés el paquet.

Per exercir el vostre dret de desistiment, podreu notificar-nos per escrit la vostra decisió de desistir (per exemple via email (som@alpacamontseny.cat), carta, fax, etc). Perquè puguem atendre-us el més aviat possible, podreu utilitzar el model formulari de desistiment que incloem a continuació, encara que el seu ús no és obligatori:

Model formulari de desistiment:

A l’atenció del departament d’atenció al client d’ALPACAMONTSENY.CAT. Per la present li comunico que desisteixo del contracte de compravenda els detalls del qual són els següents:

Número de comanda:
Data de sol·licitud de la comanda:
Data de recepció de la comanda:
Nom i cognoms del client:
Domicili del client:
Data sol·licitud desistiment:
Signatura del client:

Us confirmarem la recepció de la vostra sol·licitud i us retornarem l’import pagat mitjançant paypal, xec o transferència bancària en un termini de 14 dies naturals des de la recepció de la vostra sol·licitud de desistiment sempre que s’hagi dut a terme la devolució del producte.

L’exercici del dret de desistiment implicarà la devolució del preu del producte retornat i de les despeses d’enviament originals. Haureu d’assumir el cost directe de devolució dels productes.

Per motius de salut o higiene, i sobre la base de la normativa aplicable, no podrà desistir dels productes cosmètics que hagin estat desprecintats després del lliurament.

En cas que a l’hora de fer la seva comanda, vostè hagués seleccionat una modalitat de lliurament diferent de la menys costosa de lliurament ordinari, ALPACAMONTSENY.CAT no reemborsarà els costos addicionals que se’n derivin.

RESPONSABILITAT

Els productes oferts compleixen amb la legislació espanyola vigent.
ALPACAMONTSENY.CAT no serà responsable de la manca de lliurament de la comanda per causes de força major, cas fortuït, vagues ja siguin de la pròpia entitat, sectorials o generals o les promogudes per treballadors dels serveis de correus i transports i/o comunicacions. ALPACAMONTSENY.CAT no respondrà pels fets anteriorment esmentats dels danys indirectes, benefici o oportunitat. ALPACAMONTSENY.CAT li recorda que en aplicació del que estipulen el Codi Civil, els menors no emancipats no tenen capacitat per contractar. Les comandes destinades a menors han de ser realitzades per aquells que exerceixin la pàtria potestat o tutela. En cas de l’obtenció accidental de les dades d’un menor, els pares o tutors es poden oposar a la conservació i el tractament.

Els enllaços d’hipertext us poden enviar cap a altres llocs web. ALPACAMONTSENY.CAT declina tota responsabilitat en cas que el contingut dels mateixos contravingui les disposicions legals i reglamentàries en vigor.

Així mateix, la societat ALPACAMONTSENY.CAT S.L. recorda que qualsevol creació d’enllaç d’hipertext cap a la pàgina d’acollida de la present web o qualsevol altra pàgina d’aquesta web està sotmesa a l’acord exprés, previ i per escrit per ALPACAMONTSENY.CAT.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

ALPACAMONTSENY.CAT es reserva el dret d’adaptar o modificar en qualsevol moment aquestes condicions generals de venda. Les noves condicions generals de venda seran accessibles pel client a través del web i es veuran aplicades únicament a vendes posteriors a la modificació.

SOLUCIÓ DE CONTROVÈRSIES I JURISDICCIÓ

La prestació del servei d’aquest LLOC WEB i aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. Tota qüestió litigiosa que incumbeixi als serveis prestats a través d’aquest LLOC WEB, serà resolta a través dels tribunals arbitrals de consum, mediadors o semblants als quals estigui adherida L’EMPRESA en el moment de produir-se la controvèrsia, així com els jutjats i tribunals corresponents de conformitat amb la legislació espanyola.

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA

La Comissió Europea facilita una plataforma en línia de resolució de litigis, que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr a través del qual es podran tramitar reclamacions de contractacions realitzades en línia.
Correu electrònic de contacte: som@alpacamontseny.cat